Restaurang
Välkommen till vår nya restaurang. Här serverar vi alltid vällagad mat på bra råvaror, oavsett om gästerna är barnfamiljer, skolklasser, konferensgrupper eller bröllopsgäster. Vi har hållbarhet i fokus med högkvalitativa nordiska råvaror och tallriksservering istället för buffé för att minska matsvinnet.
Inredningen är en blandning av återbruk och återanvändning, källarfynd och hemmabygge. Lokalen påminner om en fransk bistro från sent 1800-tal och är en medveten flört med tiden då Tom Tits inspirationskälla Arthur Good levde och verkade.
Den som kan sin Tom Tits- och Södertäljehistoria, kommer att känna igen flera inredningsdetaljer som tagit plats i restaurangen. På ena väggen lyser den stora neonkylt, i form av en hand, som i decennier prytt fasaden på Tom Tits Experiment. Fastighetens industrihistoriska arv kan skymtas i kaffekoppar från tidigare Svenska Centrifug AB och i taket pryder den välkända PET-kristallkronan sin plats.
Måndag
Pannbiff med pepparsås & klyftpotatis
Pasta med kyckling, soltorkad tomat & parmesan
Tisdag
Panerad torskrygg med remuladsås & potatismos
Linguine med salami, vitlök, champinjoner & grädde
Onsdag
Kyckling med rödcurry, grönsaker & basmatiris
Lasagne
Torsdag
Rostbiff med potatisgratäng & rödvinssås
Lingunie med kallrökt lax, purjolök & citron
Fredag
Schnitzel med stekt potatis, kryddsmör och skysås
Pasta med räkor, tomat & friterad lök
Helgmeny
- Dagens pasta (vegan), 119 kr
- Dagens pasta (vegan), 79 kr
- Pannkakor, 3 st, med grädde och sylt, 69 kr
- Hamburgertallrik, 149 kr
- Veganska selleribiffar, spetskål, miso, ris och soja, 139 kr