Köp biljett
Restaurangen på Tom Tit

Restaurang

I vår nyrenoverade restaurang serverar vi alltid vällagad mat på bra råvaror, oavsett om gästerna är barnfamiljer, skolklasser, konferensgrupper eller bröllopsgäster. Vi har hållbarhet i fokus med högkvalitativa nordiska råvaror och tallriksservering istället för buffé för att minska matsvinnet.

Inredningen är en blandning av återbruk och återanvändning, källarfynd och hemmabygge. Lokalen påminner om en fransk bistro från sent 1800-tal och är en medveten flört med tiden då Tom Tits inspirationskälla Arthur Good levde och verkade.

Den som kan sin Tom Tits- och Södertäljehistoria, kommer att känna igen flera inredningsdetaljer som tagit plats i restaurangen. På ena väggen lyser den stora neonkylt, i form av en hand, som i decennier prytt fasaden på Tom Tits Experiment. Fastighetens industrihistoriska arv kan skymtas i kaffekoppar från tidigare Svenska Centrifug AB och i taket pryder den välkända PET-kristallkronan sin plats.

Läs mer om restaurangen.

Lunchmeny vecka 13

Måndag 24/3

Pannbiff med lök, sky, stekt potatis & saltgurka  
Pasta med kyckling, soltorkadtomat & ruccola 

Tisdag 25/3

Torskrygg med sabayone, grönsaker & potatispuré  
Pasta med biff, champinjoner, vitlök & grädde 

Onsdag 26/3

Kyckling Tikka Masala med Raita & ris 
Linguine med rostbiff, vitlök & krispig purjolök 

Torsdag 27/3

Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt 
Pasta med räkor, citron & dill 

Fredag 28/3

Rostbiff med potatisgratäng & rödvinssås 
Pasta med kallrökt lax, fänkål & citron 

Inkl. Sallad, bröd, vispat smör, nyrostat kaffe & kanelbulle.

Tomtits – À la carte

Selleribiffar, spetskål, miso, ris och soja. Vegan 149:-

Pannkakor med grädde och sylt
Mindre portion: 69:-
Större portion: 89:-

Välj en bemannad kassa om du har matpreferenser eller allergi.
Restaurangens lunchservering är öppen mellan 11 och 14.

Fler alternativ

  • På helgerna kan du ta del av vår helgmeny
  • Under sommaren kan du dessutom avnjuta en lättare lunch från vårt parkcafé

Våra samarbets­partner