
Restaurang
I vår nyrenoverade restaurang serverar vi alltid vällagad mat på bra råvaror, oavsett om gästerna är barnfamiljer, skolklasser, konferensgrupper eller bröllopsgäster. Vi har hållbarhet i fokus med högkvalitativa nordiska råvaror och tallriksservering istället för buffé för att minska matsvinnet.
Inredningen är en blandning av återbruk och återanvändning, källarfynd och hemmabygge. Lokalen påminner om en fransk bistro från sent 1800-tal och är en medveten flört med tiden då Tom Tits inspirationskälla Arthur Good levde och verkade.
Den som kan sin Tom Tits- och Södertäljehistoria, kommer att känna igen flera inredningsdetaljer som tagit plats i restaurangen. På ena väggen lyser den stora neonkylt, i form av en hand, som i decennier prytt fasaden på Tom Tits Experiment. Fastighetens industrihistoriska arv kan skymtas i kaffekoppar från tidigare Svenska Centrifug AB och i taket pryder den välkända PET-kristallkronan sin plats.
Lunchmeny vecka 13
Måndag 24/3
Pannbiff med lök, sky, stekt potatis & saltgurka
Pasta med kyckling, soltorkadtomat & ruccola
Tisdag 25/3
Torskrygg med sabayone, grönsaker & potatispuré
Pasta med biff, champinjoner, vitlök & grädde
Onsdag 26/3
Kyckling Tikka Masala med Raita & ris
Linguine med rostbiff, vitlök & krispig purjolök
Torsdag 27/3
Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt
Pasta med räkor, citron & dill
Fredag 28/3
Rostbiff med potatisgratäng & rödvinssås
Pasta med kallrökt lax, fänkål & citron
Inkl. Sallad, bröd, vispat smör, nyrostat kaffe & kanelbulle.
Tomtits – À la carte
Selleribiffar, spetskål, miso, ris och soja. Vegan 149:-
Pannkakor med grädde och sylt
Mindre portion: 69:-
Större portion: 89:-
Välj en bemannad kassa om du har matpreferenser eller allergi.
Restaurangens lunchservering är öppen mellan 11 och 14.